Om in de toekomst professionele en persoonlijke zorg te kunnen blijven bieden, moeten we in Nederland de zorg anders organiseren. Slimmer en efficiënter mét behoud van het hoge kwaliteitsniveau.

Technologie speelt hierin een essentiële rol. OpenXS neemt de zorgvraag uit handen en denkt automatisch in oplossingen die passen bij jouw zorgorganisatie en cliënten. Hun wensen en jullie zorgvisie staan hierbij centraal.

Daarom werken we nauw samen met professionals die onze technologie implementeren in de zorg. Van hardware tot software, wij ontwikkelen alles in eigen huis.

OpenXS innoveert

Innoveren in de zorgsector lukt alleen wanneer je de juiste kennis en ervaring combineert met een flinke dosis ambitie. Elke zorgvraag is een maatoplossing, en dat begrijpen we bij OpenXS.

OpenXS gelooft in de kracht van anders denken. Innovatie is denken buiten de gebaande paden, met oog voor het totale plaatje. OpenXS kijkt anders naar en denkt anders over processen. Zo kunnen wij met behulp van technologie en automatisering de juiste domotica-oplossing voor jouw zorgvraag bieden.

Logisch toch?

Hoe we dat doen? Bij OpenXS hebben we alles in eigen huis, van hardware tot software. Zo kunnen we nauw samenwerken met zorgaanbieders, professionals, verzekeraars en innovators in de zorg.